Tietoa toiminnastamme

Olemme sitoutuneet auttamaan sinua


Pelti- ja teollisuuseristysalan, eristyspeltiseppien 155 ry:n toiminnan tarkoitus on pyrkiä palvelemaan ja auttamaan jäseniään jatkuvien muutosten lomassa. Vaikka toiminta on ollut hiljaista viime vuosina  on vuonna 2023 otettu askelia toiminnan kehittämiseen.  Osastomme keinot vaikuttaa ovat vahvat, mutta ainoastaan silloin kun jäsenistömme on yhtenäinen. Me voimme yhdessä vaikuttaa työolosuhteisiin ja muuttuviin työympäristöihin.

Pyrimme parantamaan sekä sisäistä että ulkoista tiedottamista nettisivujen,sähköpostin ja sosiaalisen median kanavien kautta. Tavoitteenamme on hankkia uusia jäseniä ja aktivoida nykyisiä jäseniä tiedottamisen ja tapahtumien avulla. Saamamme palautteen perusteella pyrimme järjestämään erilaisia tapahtumia myös vuonna 2024.

Keskeisenä tavoitteena on tehostaa ja järjestää tiedotusta niin, että jäsenet voivat helposti löytää tarvitsemansa henkilön tai avun ja pyrimme parantamaan nuorten jäsentemme palvelua. Pyrimme yhteistyössä työsuojelupuolen ja luottamushenkilöiden kanssa tehostamaan jäsenhankintaa. Meidät voi löytää monesta eri kanavasta. Osaston kotisivut on päivitetty ja niitä ylläpidetään säännöllisesti. Meillä on oma Facebook-sivu, joka päivittyy lähes reaaliajassa, kun meillä on jotain ilmoitettavaa. Osastolla on myös Instagram-tili ja TikTok-tili, jotka ovat vielä kehitysvaiheessa, mutta edistyvät koko ajan. Tavoitteenamme on mainostaa kaikkea tätä tehokkaammin, jotta jäsenistömme löytää tarvitsemansa tiedon helposti ja vaivattomasti. Etsimme myös uusia keinoja lisätä näkyvyyttämme.